Arnhemstraat 21 , Heerlen

Deze leuke tussenwoning, gelegen te Heerlen, biedt veel mogelijkheden. Deze woning is geheel onderkelderd en beschikt verder over drie slaapkamers, ruime woonkamer en over een semi-open keuken waar veel mogelijk is.

Via de geheel vernieuwde en verharde voortuin, bereikt men de voordeur. Men komt uit in de hal/entree (4.10m x 0.90m) die is afgewerkt met een novilonvloer. Verder biedt deze hal/entree toegang tot de toiletruimte, keuken, kelder en middels de trapopgang kan men de eerste etage bereiken. De half betegelde toiletruimte (1.11m x 0.72m) beschikt over een closet, fonteintje en over een klein raam. Vervolgens komt men via de hal/entree uit in de semi-open keuken (3.28m x 2.36m). Deze keuken, die net als de woonkamer afgewerkt is met dezelfde novilonvloer, beschikt over een tuindeur en over een eenvoudige keukeninstallatie in rechte opstelling met de volgende apparatuur: gaskookplaat. De ruime L-vormige woonkamer (22m2) beschikt over grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde.

Via de trapopgang in de hal/entree komt men uit op de overloop (3.00m x 1.78m) van de eerste etage. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn afgewerkt met dezelfde novilonvloer. Deze woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer één (3.70m x 3.07m), tevens de grootste slaapkamer, bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt verder over een groot raampartij. Slaapkamer twee (12m2) en drie (2.74m x 2.73m) bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer twee beschikt over veel stroomaansluitpunten. De eenvoudig afgewerkte, geheel betegelde, badkamer (1.75m x 1.11m) beschikt over een vaste wastafel en een douche met thermostaatkraan.

Via de hal/entree bereikt men de kelderruimte (7.18m x 5.61m). Aangezien de woning geheel onderkelderd is, biedt deze kelder veel ruimte en mogelijkheden. De kelder beschikt onder meer over drie ruimten, spoelbak en over de standplaats van de cv-installatie. Aan de achterzijde van de woning kan men via een trapje ook de kelder bereiken. Naast deze trap bevindt zich ook een fietsspoor, zodat het plaatsen van de fiets in de kelder geen probleem is.

Via de keuken bereikt men de achtergelegen tuin. Deze vrijwel geheel betegelde tuin ligt op het noordoosten en biedt verder veel privacy. Tevens zijn er borders aanwezig en bevindt zich er een achterom.

Weetjes:
- Alle maten zijn circa maten;
- Bouwjaar: 1951;
- Woonoppervlakte: 81m2;
- Overig inpandige ruimte: 81m2;
- Inhoud woning: 409m3;
- Perceeloppervlakte: 119m2;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Achtergevel: kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Voorgevel: hardhouten Meranti kozijnen met dubbele beglazing;
- Voorlopig energielabel E;
- Cv-ketel, merk Intergas (huur);
- Meterkast met één-tarief en 3 groepen;
- Zadeldak gedekt met pannen;
- Tuin gesitueerd op het noordoosten.
Algemeen
Adres:Arnhemstraat 21
Heerlen
Vraagprijs:Verkocht | onder voorbehoud
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:Per direct
Ligging:In woonwijk
Perceeloppervlakte:119 m²
Perceelbreedte:8 m
Perceeldiepte:20 m
Totale woonoppervlakte:81 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1951
Inhoud:409 m³
Gevelbreedte:8,5 m
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:81 m²
Algemene staat:Normaal
Indeling
Kamers:6
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:22 m², Doorzonkamer
Keuken:8 m², Open keuken
Kelder:40 m²
Tuin:68 m²
Tuin breedte:8 m
Tuin diepte:9 m
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Parking:Ja
Comfort
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hardhout, Kunststof
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Informatieplicht
Kad. gemeente:Heerlen
Oppervlakte:119 m²
  • 3 Slaapkamers
  • Oppervlakte 119 m²

U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website